BMW Werkz banner
1 - 1 of 1 Posts

·
Registered
Joined
·
7 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Terwijl witte neutrale kleuren het toneel vormen bovenop de teen, tussenzool en tong, wordt nogal wat van de constructie geleid door de aangrenzende armaturen. Nike Air Max 95 Heren/Dames De zijlagen lopen bijvoorbeeld over van een lichte crème naar een diepe, gedempte paarse tint. De geborduurde Swoosh is net zo levendig en loopt van begin tot eind warmroze door. Bovendien bevatten de oogjes de helderste reeks tinten, gekleed - van boven naar beneden - met Volt, rood, Royal, mosterdgeel, lichtroze en grijs.Gedurende zijn 26-jarige geschiedenis is de Nike Air Max 95 Schoenen naar voren gekomen in tientallen stijlen die zijn geïnspireerd op alles, van sportteams tot planten. Voor zijn nieuwste ensemble onthult het iconische ontwerp van Sergio Lozano niet wat zijn inspiratie is, maar het zal zeker wat aandacht trekken onder fans van New York Yankees. Gekleed in een mix van marine, wit en grijs, het aankomende paar heeft een mix van mesh, suède en synthetisch leren panelen.

Nike heeft regelmatig naar de uitgestrekte wildernis gekeken om ideeën voor colorway-ideeën te verzamelen, waarbij de Nike Air Max 95 Bestellen als een van de meest gebruikte canvassen in de recente geschiedenis diende. De 95 gaat zo ver terug naar de jaren 2000 met Atmos' "Animal Pack" en 2005's "Evolution", en neemt vrij gemakkelijk ponyharen, kattenprints en krokodillenhuiden over.

Afgezien van de branding op het bovenwerk en de Air Max-units onder de voeten, geniet het paar van een grijstintenarrangement. Nike Air Max 95 te Koop Vamp-overlays worden steeds lichter naarmate ze van de tussenzool naar de mesh-afdekkingen rond de tong gaan. Veterlussen kiezen ook voor een "Iron Grey / Black" -schema en hebben reflecterende details die samenwerken met de afwerking op de ruggengraat voor zichtbaarheid 's nachts. Ten slotte ronden de buitenzolen met wafelpatroon de donkere esthetiek van het paar af in "Black", maar ramen in de Airbag brengen een deel van de gewaagde rode flair van het bovenwerk naar beneden.

Het paar verwent zich met een zwarte mesh-basis gevolgd door zwarte leren teenbeschermers. Kopen Nike Air Max 95 Om het uiterlijk van spieren over te brengen, zoals te zien is op het OG Air Max 95-model, zijn emblemen in golfvormen aan de zijkanten versierd. Dit creëert de illusie van een gegradueerde lambrisering minus de volumineusheid die kan optreden bij een gelaagde constructie.

www.wishlopen.com
 
1 - 1 of 1 Posts
Top