BMW Werkz banner

1 - 1 of 1 Posts

·
Registered
Joined
·
5 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Waarschijnlijk hebben de Three Stripes het collaboratieve silhouet geüpgraded met een geribbeld bovenwerk, iets wat nog nooit eerder is gedaan. Kopen Adidas NMD R1 Deze gewatteerde look wikkelt zich door de hele constructie en stopte slechts op enkele punten. Leren lipjes op de hiel accentueren met roze tinten, terwijl blauw een aanvulling vormt op de onderkant bovenop de wit geklede BOOST-zool. Elders lopen zwarte veters met reflecterende accenten door de gebroken witte kooi, passend bij de tekst op de teen die in het Koreaans 'Human Race' luidt.

Image

Voorbeeld: een aankomende Adidas NMD Verkoop met een kleurenschema dat bijna identiek is aan dat van de adidas NMD OG. Het bovenwerk is volledig gemaakt van zwart Primeknit-textiel, zelfs zonder kanten kooien en overlays voor de zijstrepen. In plaats daarvan kiezen de strepen voor een nauwelijks zichtbare uitstraling via zwarte steken. Op echte NMD-wijze biedt het paar een flexibele, sokachtige pasvorm en een comfortabele Boost-middenzool van schuim. De kenmerkende pluggen op de zool zijn in rood en blauw, wat doet denken aan het allereerste paar dat is uitgebracht. Een zwarte rubberen buitenzool onder de voet maakt het nostalgische ontwerp compleet.

Adidas NMD R1 te Koop Hoewel de dagen van warm weer en dagelijkse uitstapjes naar de ijssalon langzaam ten einde lopen, willen de Three Stripes nog steeds vasthouden aan de essentie van het zomerseizoen met de onthulling van hun nieuwste adidas NMD R1. Hoewel de basis bestaat uit een wit premium gebreid bovenwerk dat bovenop de traditionele Boost-tussenzool zit, laat dit onopvallende silhouet de gekleurde accenten het meeste spreken. Deze NMD's nemen een patriottisch kleurenpalet aan en hebben tinten van rode en blauwe accenten op de strepen, hiel en tong, naast de verloopaccenten die op de tussenzoolblokken komen die lijken op die van de iconische Firecracker bevroren ijslolly.

De bewonderenswaardige run van Shoe Palace in de retailgame dateert van meer dan een kwart eeuw, toen het familiebedrijf in 1993 hun eerste locatie in de Bay Area opende. Adidas NMD Schoenen In feite markeerde 2018 die grote mijlpaal van het 25-jarig jubileum met een stroom van samenwerkingen met elk schoeisel. merk op de markt - en ze zetten hun inspanningen voort met een speciaal project met adidas Originals.

Elders is het palet echter grotendeels afgezwakt met zwarte kleurstof die elk van de bovenste accenten is verzadigd. Adidas NMD Heren/Dames Taping en de Three Stripe-logo's net eronder komen allemaal overeen met de donkere achtergrond, behalve in textuur, die gladde kunststoffen mengt met ruw gaas en wat hardshell-steunen richting de hiel. Singels en kant zijn net iets sierlijker: de laatste met een koordpatroon en de eerste koos voor meertalige tekst in donkerrood.

Hier zijn populaire sportschoenen voor jou tijdens de festival verkoop: Nike, Jordan, Converse, Adidas, New Balance.
 
1 - 1 of 1 Posts
Top