Please help! E34 520i problems starting then auto box goes into limp????? - BMW Forum - BimmerWerkz.com
New Members Check In come in say hello...

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
#1 (permalink) Old 11-19-2009, 01:56 PM
n00b
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
gregs07 is on a distinguished road
(Thread Starter)
Please help! E34 520i problems starting then auto box goes into limp?????

Hi I've been trying to find out what's up with my motor E34 520i and stumbled across this forum.
Don't know if anyone can help but here goes: Car is '94 520ise would not start on Friday night, was low on petrol and very wet so eft it overnight. Started Saturday moring but very lumpy didnt drive far before cutting out again and failing to start. a light appeared on the dash where the auto box displayis i.e. E P (Economy Park) which I've now discovered is the limp home warning......... Grateful for any assistance regards Phil.
gregs07 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  BMW Forum - BimmerWerkz.com > BimmerWerkz > New Members Check In


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Auto trans light - limp home Cabdude 3-Series (E36) 8 10-01-2009 03:22 PM
E34 525tds Auto Hot Starting & Stalling peterbrent 5-Series (E12,E28, E34, E39, E60) 8 09-21-2008 07:48 AM
E34 diesel starting problems e34Bill 5-Series (E12,E28, E34, E39, E60) 1 08-23-2007 04:31 PM
520I SE Auto Gear Box Oil Refill? Ragamuffin Brian 5-Series (E12,E28, E34, E39, E60) 0 04-11-2004 07:11 AM

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome