Newbie here....need help - BMW Forum - BimmerWerkz.com
New Members Check In come in say hello...

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
#1 (permalink) Old 06-30-2008, 03:41 PM
n00b
 
SRoush's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: KC
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
SRoush is on a distinguished road
(Thread Starter)
Newbie here....need help

Hello. I was happy to find this forum today. I am a long time BMW enthusiast and have owned many Beemers in the past. I currently drive a 1990 735i and today when I got into my car and started it, it blew smoke and smelled like something electrical was on fire. I have tried searching the forum here but no luck yet. Can anyone post a thread link for me if you find any answers for me?
SRoush is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
#2 (permalink) Old 06-30-2008, 11:33 PM
5th Gear Member
 
darkhorse737's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: San Francisco, CA
Posts: 1,494
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
darkhorse737 is on a distinguished road
Wink

to bimmerwerkz

The boyz and men that end a helping hand to help out with diagnostix are only as good the way you describe your problem. you'll have to be more descriptive... i.e. smoke in what area...? smell of electrical short circuit? which part of the car?

Offhand... check all your fuses look around and check for burned wires also & let us know. Someone here is always willing to share a thought or a way towards the solution of ur prob ;-)
darkhorse737 is offline  
#3 (permalink) Old 07-01-2008, 07:30 AM
n00b
 
SRoush's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: KC
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
SRoush is on a distinguished road
(Thread Starter)
Your right, I need to be more descriptive. The smoke was blowing out the middle air vent just above the stereo. It was thick and dark, then it just quit after about 3 seconds. I don't know how to go about taking the dash apart to see anything. Can anyone point me in the direction of a parts breakdown or something? I checked the fuses, they are all good. The smell was like burnt wiring or something electrical. Also, my fan blows whether I have it in the on position or not. Sometimes when I start the car it comes on, blows and then turns off all while the switch is in the OFF position. Is that normal? This is the newest BMW I have owned so all the bells and whistles have me slightly perplexed.
SRoush is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  BMW Forum - BimmerWerkz.com > BimmerWerkz > New Members Check In


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Newbie Needs Your Help agc 5-Series (E12,E28, E34, E39, E60) 1 01-20-2005 03:29 PM
Newbie!!!!!! Slowered318 3-Series (E21, E30) 11 01-18-2005 08:01 PM

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome