New Member - BMW Forum - BimmerWerkz.com
BMW Forum BMW Forum

Auto Insurance

» Featured Product
Wheel & Tire Center

Go Back   BMW Forum - BimmerWerkz.com > BimmerWerkz > New Members Check In
Register Home Forum Active Topics Gallery / Showroom Auto Loans Garage Search Today's Posts Mark Forums Read Auto EscrowInsurance

New Members Check In come in say hello...

BimmerWerkz.com is the premier BMW Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 04-18-2011, 08:18 AM   #1 (permalink)
n00b
 
Join Date: Apr 2011
Car:
Posts: 2
Photos:
Razorback0923 is on a distinguished road
New Member

Greetings everyone,

I recently purchased a 1989 525i series. The previous owner replaced the original engine with the M50 series. I think i have electrical issues, but one resolved it should be fun to drive. The check engine light and the odometer reading are staying on even when the vehicle is not running and the key is out of the ignition. It's draining my battery.
Razorback0923 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 04-18-2011, 09:44 AM   #2 (permalink)
OMFG another one!?
 
witeshark's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Miami FL
Car: 89 E30 325i, 2007 Honda
Posts: 14,690
Photos:
witeshark is just really nicewiteshark is just really nicewiteshark is just really nicewiteshark is just really nicewiteshark is just really nice
Good luck sorting it,
__________________
BMW

Sig by zeaq
witeshark is offline   Reply With Quote
Old 04-18-2011, 10:19 AM   #3 (permalink)
n00b
 
Join Date: Apr 2011
Car:
Posts: 2
Photos:
Razorback0923 is on a distinguished road
electrical

I don't know where to begin. Once the car is started the light goes out. shut it off the check engine light comes on with the odometer/trip digital readout and stays on. I have no clue. Any suggestions anyone has would be helpful.
Razorback0923 is offline   Reply With Quote
Old 04-19-2011, 05:19 AM   #4 (permalink)
42, The meaning of life
 
brettski's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Melbourne, Australia
Car: 2000 740iL Individual
Posts: 2,405
Photos:
brettski is just really nicebrettski is just really nicebrettski is just really nicebrettski is just really nicebrettski is just really nice
Sound like there is a relay that is either wired wrong or the wrong type.
__________________

Riding in style
brettski is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  BMW Forum - BimmerWerkz.com > BimmerWerkz > New Members Check In


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
I am a new member StevenTBW New Members Check In 16 12-05-2008 12:11 PM
New member truyoopr New Members Check In 4 07-01-2008 12:05 AM
new member!!!:):):) schoyck_72 New Members Check In 2 06-29-2008 08:45 PM

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -5. The time now is 04:46 AM.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2
Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.