New Member - BMW Forum - BimmerWerkz.com
BMW Forum BMW Forum

Auto Insurance

» Featured Product
Wheel & Tire Center

Go Back   BMW Forum - BimmerWerkz.com > BimmerWerkz > New Members Check In
Register Home Forum Active Topics Gallery / Showroom Auto Loans Garage Search Today's Posts Mark Forums Read Auto EscrowInsurance

New Members Check In come in say hello...

BimmerWerkz.com is the premier BMW Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 11-02-2008, 07:13 AM   #1 (permalink)
n00b
 
Join Date: Nov 2008
Car:
Posts: 1
Photos:
DannyPara is on a distinguished road
New Member

Hi Everyone,

My name is Danny and I live near London. I currently drive a 535i which I love dearly.

Recently it has been playing up though. I get the dreaded "Transmission failure Program error" once I have been driving for a short while.

I recently had the oil radiator replaced because it got hit by a small stone and got a leak. In order to this this they had to drain out all the transmission oil.

The garage assured me that they refilled it correctly but I have my doubts. Could this be the cause of my problems?

Thanks for any advice,

Danny
DannyPara is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 11-02-2008, 08:36 AM   #2 (permalink)
OMFG another one!?
 
witeshark's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Miami FL
Car: 89 E30 325i, 2007 Honda
Posts: 14,690
Photos:
witeshark is just really nicewiteshark is just really nicewiteshark is just really nicewiteshark is just really nicewiteshark is just really nice
Quote:
Originally Posted by DannyPara View Post
Hi Everyone,

My name is Danny and I live near London. I currently drive a 535i which I love dearly.

Recently it has been playing up though. I get the dreaded "Transmission failure Program error" once I have been driving for a short while.

I recently had the oil radiator replaced because it got hit by a small stone and got a leak. In order to this this they had to drain out all the transmission oil.

The garage assured me that they refilled it correctly but I have my doubts. Could this be the cause of my problems?

Thanks for any advice,

Danny
It could well be...
__________________
BMW

Sig by zeaq
witeshark is offline   Reply With Quote
Old 11-02-2008, 02:49 PM   #3 (permalink)
2nd Gear Member
 
Steve323i99's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Ft. Lewis, WA
Car: 99 323i E46, 97 Jeep ZJ larado 5.2L
Posts: 526
Photos:
Steve323i99 is on a distinguished road
Hey welcome to the forum. Sorry about your troubles. Goodluck, check out the 5 series forum.
__________________
UUC TSE3 | ST V1 coilovers | TMS sways | CSL replicas 18"x8.5" | ATE slotted rotors w/ Axxis USP | Clear lights all around
Steve323i99 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  BMW Forum - BimmerWerkz.com > BimmerWerkz > New Members Check In


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
New Member ShawnJ New Members Check In 3 03-27-2007 07:37 AM
New member saying Hi missZ3 New Members Check In 2 03-26-2007 10:46 AM
New member! alex30179 New Members Check In 4 02-28-2007 08:14 PM
New Member phrozen06 New Members Check In 16 02-21-2007 09:50 AM

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -5. The time now is 06:03 AM.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2
Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.