hi everyone got electrical fault 95 328i coupe - BMW Forum - BimmerWerkz.com
New Members Check In come in say hello...

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
#1 (permalink) Old 12-27-2008, 08:40 AM
n00b
 
Join Date: Dec 2008
Location: bolton, uk
Posts: 4
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
71johns is on a distinguished road
(Thread Starter)
Unhappy hi everyone got electrical fault 95 328i coupe

hi again, am new to forums so sorry if i am going about this wrong. i am the prowd owner of a 1995 328i coupe which i have owned 2 years with no probs at all, until the other day when it sounded like the passenger actuator was clicking while driving, also interior light came on.it seemed to stop a day later but then the passenger window started opening an inch & closing repeatedly, even after turning engine off. have any of you good people got any ideas on what i should do first,i have basic mechanical skills & would greatly receive your imputs.many thanx for reading my request Lee
71johns is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  BMW Forum - BimmerWerkz.com > BimmerWerkz > New Members Check In


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
e36 328i tcm fault code coolbox3 3-Series (E36) 2 10-15-2008 12:24 AM
Bmw 328i Coupe fleck Classifieds Sell & Buy 1 03-09-2005 06:18 PM
E36 328i Coupe james328i Classifieds Sell & Buy 6 02-09-2005 02:34 PM
328i Electrical Problems? Dmyst 3-Series (E46, E90) 1 01-22-2005 07:45 PM
BMW 328i Coup help Taz 3-Series (E36) 0 11-21-2003 08:41 AM

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome