hello!new here - BMW Forum - BimmerWerkz.com
New Members Check In come in say hello...

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
#1 (permalink) Old 01-15-2013, 01:56 PM
n00b
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
ciutanu82 is on a distinguished road
(Thread Starter)
hello!new here

hello!i am george from romania and i own an e36 320i sedan 1994(year) and e46 320i sedan 2000(year),i joined this site because i have a problem with my e36 and i didn't solve the problem yet.(i am a memeber also on romanian bmw club).
ciutanu82 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
#2 (permalink) Old 01-15-2013, 03:11 PM
1st Gear Member
 
Ivan413's Avatar
 
Join Date: Nov 2012
Location: NY
Posts: 177
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Ivan413 is on a distinguished road
Garage
How are you, welcome to the forum and what might be your problem with the e36. Hopefully we can help


Sent from my iPhone using AutoGuide.com Free App

Just your avg 17 year old with an e36 318i as a DD!
Ivan413 is offline  
#3 (permalink) Old 01-16-2013, 02:34 AM
n00b
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
ciutanu82 is on a distinguished road
(Thread Starter)
hard cold start

Quote:
Originally Posted by Ivan413 View Post
How are you, welcome to the forum and what might be your problem with the e36. Hopefully we can help


Sent from my iPhone using AutoGuide.com Free App
First of all thank you for the good welcome.
My problem with my E36 320i 6 cylinders 110 kw is that now in winter time i have a very hard starting or not starting at all.so when the temperature is below 0 the car is cranking and cranking around 10-15 min and sometimes is starting ,but otherwise i need to pull the car with my other car and start it in 2 or 3rd gear.after few hundred meters it starts like it is workink only 4 pistons(bulbuling and black smoke).after this i stop the car and start again and it is starting like nothing happened.when temperature is over 5-6degrees the car starts quite fast.(but same bulbuling and black smoke,just 5 min cranking).
So i went to a service car to have a diagnose to see what happens,but i had a big surprise .my ecu(dme) won t connect with the service interface.they tried 2-3 softwers and nothing.they asked me 200 euros to repair my ecu and after they will repair the other problem(hard cold start).i changed the battery car,i changed the sparks.and i don t know what to do any more.so i ask your help.
If my post it is in the wrong section,i kindly ask administrator to move the post and sorry
ciutanu82 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  BMW Forum - BimmerWerkz.com > BimmerWerkz > New Members Check In


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome