Hello.. - BMW Forum - BimmerWerkz.com
BMW Forum BMW Forum

» Auto Insurance

» Featured Product
» Wheel & Tire Center

Go Back   BMW Forum - BimmerWerkz.com > BimmerWerkz > New Members Check In
Register Home Forum Active Topics Gallery / Showroom Auto Loans Garage Search Today's Posts Mark Forums Read Auto EscrowInsurance

New Members Check In come in say hello...

BimmerWerkz.com is the premier BMW Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 08-17-2009, 12:16 AM   #1 (permalink)
n00b
 
Join Date: Aug 2009
Car:
Posts: 6
Photos:
MandiBeth is on a distinguished road
Hello..

I'm new to the forum... so hi lol. I have a 1999 silver 528i. It's my first bimmer and i don't think I'll own any other vehicle.. it's fantastic.. please respond to my thread.. I'm having a few problems w/ it though..
MandiBeth is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 08-17-2009, 08:56 AM   #2 (permalink)
OMFG another one!?
 
witeshark's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Miami FL
Car: 89 E30 325i, 2007 Honda
Posts: 14,690
Photos:
witeshark is just really nicewiteshark is just really nicewiteshark is just really nicewiteshark is just really nicewiteshark is just really nice
Best of luck getting it sorted,
__________________
BMW

Sig by zeaq
witeshark is offline   Reply With Quote
Old 08-17-2009, 09:34 AM   #3 (permalink)
Help from over the pond
 
marti5's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: IPSWICH. U.K.
Car: E38 1997 728i Individual
Posts: 3,242
Photos:
marti5 is on a distinguished road
Welcome along.......whats the problem???
__________________
VELVET BLUE UK INDIVIDUAL , IM THE LAST
UNITED WE STAND DIVIDED WE FALL

I stepped in a plate of Pasta the other day - now I have to worry about my Carbonara footprint!
marti5 is offline   Reply With Quote
Old 08-17-2009, 11:57 AM   #4 (permalink)
n00b
 
Join Date: Aug 2009
Car:
Posts: 6
Photos:
MandiBeth is on a distinguished road
I hope it's not what I think it is.. I recently bought a used 1999 BMW 528i.I'm first time Bimmer owner, and this car is my 3rd vehicle. It has 69k miles on it. I've been experiencing a few problems with it lately that are concerning me. I'm going to have it hooked up to a diagnostic comp. I just wanted to get an idea of what it may be. When I press on the gas pedal (doesn't happen all the time) the rpm's go up as normal but it doesn't accelerate as normal. Then it will speed up on it's own after a few seconds. It also has been dying at stoplights. The car doesn't shut down, it just doesn't respond when I press on the gas pedal. I do know that the gas cap sensor isn't working. No hazard lights come on. Tranny isn't missing any gears....to say the least I'm a little perplexed??? any suggestion would be fantastic.. I'm afraid it is the tranny
MandiBeth is offline   Reply With Quote
Old 09-06-2009, 06:31 AM   #5 (permalink)
Neutral Member
 
Join Date: Sep 2009
Car:
Posts: 50
Photos:
crlover14 is on a distinguished road
Welcome to the forum you will find good things on this forum.
__________________
LIDO's X5 2009 BMW Parts Wheels
crlover14 is offline   Reply With Quote
Old 09-06-2009, 09:25 PM   #6 (permalink)
Ich bin der Modifikator
 
johnnyBgood's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Bayonne, NJ
Car: 97'E36 2.8 w/Optional Sport Package
Posts: 3,325
Photos:
johnnyBgood is a jewel in the roughjohnnyBgood is a jewel in the roughjohnnyBgood is a jewel in the rough
Garage
Welcome to the Werkz ......is the trans service light......(GEAR) light! Has the transmission been serviced.....fluid & filter?

jb
__________________
______________________________________
_______________________97 E36|Conforti Software|M50 Manifold|AFE|Borla|H&R| Bilstein |Eibach|Rockford|3.15 LSD
____________________________________________http://www.cardomain.com/ride/3129109
johnnyBgood is offline   Reply With Quote
Old 09-07-2009, 02:32 AM   #7 (permalink)
n00b
 
Join Date: Aug 2009
Car:
Posts: 6
Photos:
MandiBeth is on a distinguished road
bimmer prob.

No, no tranny light, the check engine light is on, I had that checked out. It's the sensor for the gas cap, it's saying vapors are escaping, but the cap is on tightly. I think it may be some sort of fuel sensor that's causing the reving. B/c if I shut it off, and then restart it, and let it run for a second, and not automatically put it in gear as soon as it comes on. It will run w/ no problem. It's been serviced properly. Nice Bimmer in the pic, btw. Love'n the angel eyes.
MandiBeth is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  BMW Forum - BimmerWerkz.com > BimmerWerkz > New Members Check In


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -5. The time now is 11:37 PM.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2
Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.