Radio Works But No Sound. Amp Problem? Help!! - BMW Forum - BimmerWerkz.com
Audio and Electronics The place to go to discuss sound systems and show off your I.C.E. along with security systems and radar detectors too!

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
#1 (permalink) Old 05-07-2005, 10:25 PM
n00b
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Miket is an unknown quantity at this point
(Thread Starter)
94 325IC
I went to leave for the drift event today in Atlanta (about an hour away) and no tunes. The head unit appears to be working properly. I checked the fuse box which said fuse 9 and 44 for radio. Is there another fuse for the amp? Is there an in-line fuse for the amp? Maybe the amp is dead.

Thanks for the help,
Mike
Miket is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
#2 (permalink) Old 05-08-2005, 01:43 PM
da_administrator
 
da_bull's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Mooooossouri
Posts: 4,840
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
da_bull has a reputation beyond repute da_bull has a reputation beyond repute da_bull has a reputation beyond repute da_bull has a reputation beyond repute da_bull has a reputation beyond repute da_bull has a reputation beyond repute da_bull has a reputation beyond repute da_bull has a reputation beyond repute da_bull has a reputation beyond repute da_bull has a reputation beyond repute da_bull has a reputation beyond repute
Send a message via MSN to da_bull
I dont believe there is an inline fuse. If they are good, you may have a bad speaker. A decent aftermarket amp will shut off the output section when it sees that a speaker is bad, this may be what your factory amp is doing. Hope that helps...



-There are 10 kinds of people. Those who understand binary, and those who do not.

-If we ever forget that we are One Nation Under God, then we will be a nation gone under...Ronald Reagan
da_bull is offline  
#3 (permalink) Old 05-10-2005, 07:19 PM
n00b
 
willis's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 28
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
willis is an unknown quantity at this point
the same problem happened to me a few weeks ago. i was without any music for 2 weeks, its worse than one may think. but i finally took my car to a shop and they told me my sony receiver was straight fried. hopefully youre problem isn't that bad, but that might be it. i spent a lot of time taking my car apart looking for fuses and loose connections without finding anything. thankfully youre in a bimmer and driving is sometimes good enough entertainment. though traffic is pretty bad without music. good luck!
willis is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  BMW Forum - BimmerWerkz.com > General Category > Audio and Electronics


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
1995 740i Radio / Audio System wmccally 1,6,7,8 - Series and Mini Cooper 1 04-19-2004 12:11 AM
Problem with AM Radio otamara67 3-Series (E46, E90) 1 03-09-2004 11:15 AM
Help!! - Heating problem john65 3-Series (E46, E90) 0 01-28-2004 12:29 PM
I GOT problem with my RADIO ON 2004 M3 MaDMaN Audio and Electronics 1 01-08-2004 08:06 AM

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome