Dead Amp ? - BMW Forum - BimmerWerkz.com
Audio and Electronics The place to go to discuss sound systems and show off your I.C.E. along with security systems and radar detectors too!

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
#1 (permalink) Old 02-27-2005, 01:53 AM
n00b
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Wild Cowboy is an unknown quantity at this point
(Thread Starter)
Hello fellow Bimmer owners, I recently bought this project e36 and it did not have a radio. well I am not sure what is wrong i installed an alpine radio to the car and it sends the signal to the amp but no sound comes out and i did check the fuse on the amp and its good > any ideas or fixes
Wild Cowboy is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
#2 (permalink) Old 02-27-2005, 10:24 PM
WOT in Reverse
 
jllphan's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Cashville, TN
Posts: 3,441
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
jllphan has a reputation beyond repute jllphan has a reputation beyond repute jllphan has a reputation beyond repute jllphan has a reputation beyond repute jllphan has a reputation beyond repute jllphan has a reputation beyond repute jllphan has a reputation beyond repute jllphan has a reputation beyond repute jllphan has a reputation beyond repute jllphan has a reputation beyond repute jllphan has a reputation beyond repute
Send a message via AIM to jllphan
So you get no audio at all? No radio, no CD?

Did you connect the power antenna and remote amp turn on leads? If not there's your answer. IF you did, sounds like your oem amp is dead. Time for new speakers in that case.

jllphan is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  BMW Forum - BimmerWerkz.com > General Category > Audio and Electronics


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
5 series head unit to amp question. Non DSP greenwave 5-Series (E12,E28, E34, E39, E60) 6 06-28-2007 11:23 PM
Need help my heater blower is dead! crazy4396063 3-Series (E36) 1 10-30-2005 02:32 PM
M42 Dead Cylinder? 2niner_niner2 3-Series (E21, E30) 2 10-11-2005 09:19 PM
AMP Power cable! 316i e36 94 Butterfingers Audio and Electronics 1 10-09-2005 09:44 PM
Dead Battery Rowdyman 5-Series (E12,E28, E34, E39, E60) 4 04-15-2005 09:08 PM

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome