amp troubles - BMW Forum - BimmerWerkz.com
BMW Forum BMW Forum

Auto Insurance

» Featured Product
Wheel & Tire Center

Go Back   BMW Forum - BimmerWerkz.com > General Category > Audio and Electronics
Register Home Forum Active Topics Gallery / Showroom Auto Loans Garage Search Today's Posts Mark Forums Read Auto EscrowInsurance

Audio and Electronics The place to go to discuss sound systems and show off your I.C.E. along with security systems and radar detectors too!

BimmerWerkz.com is the premier BMW Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 10-22-2003, 07:45 PM   #1 (permalink)
Defector
 
El Presidente's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Long Island
Car:
Posts: 5,973
Photos:
El Presidente is an unknown quantity at this point
Send a message via AIM to El Presidente
Yesterday my amp started acting funky.

At first the fuse on the battery blew. I replaced it today only for it to blow again 5 minutes later. After replacing it again, with the same result, I began to wonder. Also, after the second fuse, the amp would power up but the subs wouldn't fire. What's wrong and how do I fix?
__________________
<span style='color:gray'><span style='font-family:Courier'>1995 e36 3 Series RIP
1999 e46 3 Series BURN IN HELL
2000 MR-S Roadster= Current</span></span>
El Presidente is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  BMW Forum - BimmerWerkz.com > General Category > Audio and Electronics


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
5 series head unit to amp question. Non DSP greenwave 5-Series (E12,E28, E34, E39, E60) 6 06-28-2007 10:23 PM
For sale 12" Apline Speaker and 1400 Watt Amp scottm3 Audio/Miscellaneous Auto Parts 4 03-31-2006 09:53 PM
AMP Power cable! 316i e36 94 Butterfingers Audio and Electronics 1 10-09-2005 08:44 PM
How do you install amp and subs to a stock headunit? t5sesco Audio and Electronics 2 09-16-2005 01:26 AM
328 Si Turn Signal Troubles stuartwoodring@msn.com 3-Series (E36) 2 02-08-2005 10:11 PM

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -5. The time now is 10:57 AM.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2
Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.