factory alarm issue - BMW Forum - BimmerWerkz.com
BMW Forum BMW Forum

Auto Insurance

» Featured Product
Wheel & Tire Center

Go Back   BMW Forum - BimmerWerkz.com > BMW Model Specific Forums > 5-Series (E12,E28, E34, E39, E60)
Register Home Forum Active Topics Gallery / Showroom Auto Loans Garage Search Today's Posts Mark Forums Read Auto EscrowInsurance

5-Series (E12,E28, E34, E39, E60) Chat relating to the BMW 5-Series of all generations. Specific models include: BMW 518, BMW 520, BMW 520i, BMW 530i, BMW 528i, BMW 530i, BMW 518i, BMW 524d, BMW 525i, BMW 525e, BMW 528e, BMW 540i, BMW 535i, BMW 520d, BMW 525td, BMW 525d, BMW 530d, BMW 525i/xi, BMW 530i/xi. (BMW 5-Series Forum)

BimmerWerkz.com is the premier BMW Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 06-11-2009, 10:36 AM   #1 (permalink)
n00b
 
Join Date: Mar 2008
Location: MICHIGAN
Car: 99 540i SIX SPEED
Posts: 1
Photos:
bigwill33 is on a distinguished road
factory alarm issue

I have a 99 540I sport and when I set the alarm and lock the doors the alarm will siren will go off randomly. I replaced the motion sensor inside the vehicle and it still does it.

Thanks
bigwill33 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 06-11-2009, 10:44 AM   #2 (permalink)
Help from over the pond
 
marti5's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: IPSWICH. U.K.
Car: E38 1997 728i Individual
Posts: 3,242
Photos:
marti5 is on a distinguished road
one of your sensors is not connecting properly, my mate just had the same problem and his boot (trunk) sensor was corroded, so check all the contacts under the bonnet (hood) and doors.
__________________
VELVET BLUE UK INDIVIDUAL , IM THE LAST
UNITED WE STAND DIVIDED WE FALL

I stepped in a plate of Pasta the other day - now I have to worry about my Carbonara footprint!
marti5 is offline   Reply With Quote
Old 11-23-2009, 08:19 PM   #3 (permalink)
n00b
 
Join Date: Sep 2009
Car:
Posts: 6
Photos:
kshollywood is on a distinguished road
I had the same problem and it took me a while but I figured it out. You have a hood sensor on the drivers side under the hood. 9 times out of 10 that is it. I just unplugged mine and never had another problem.
kshollywood is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  BMW Forum - BimmerWerkz.com > BMW Model Specific Forums > 5-Series (E12,E28, E34, E39, E60)


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Please Help! My Factory Alarm keeps going off! BlueKnight 5-Series (E12,E28, E34, E39, E60) 3 05-30-2009 09:03 AM
Hellppp!!! Alarm Issue< No Car For Now > chexicanone 5-Series (E12,E28, E34, E39, E60) 6 11-13-2005 04:18 PM
Factory Hid Issue chaci328ci 3-Series (E46, E90) 2 06-16-2005 12:13 PM
Factory Alarm ghannanlt1 Looking For 0 05-04-2005 07:06 AM

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -5. The time now is 03:09 PM.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2
Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.