Electric problem in E34 - BMW Forum - BimmerWerkz.com
BMW Forum BMW Forum

Auto Insurance

» Featured Product
Wheel & Tire Center

Go Back   BMW Forum - BimmerWerkz.com > BMW Model Specific Forums > 5-Series (E12,E28, E34, E39, E60)
Register Home Forum Active Topics Gallery / Showroom Auto Loans Garage Search Today's Posts Mark Forums Read Auto EscrowInsurance

5-Series (E12,E28, E34, E39, E60) Chat relating to the BMW 5-Series of all generations. Specific models include: BMW 518, BMW 520, BMW 520i, BMW 530i, BMW 528i, BMW 530i, BMW 518i, BMW 524d, BMW 525i, BMW 525e, BMW 528e, BMW 540i, BMW 535i, BMW 520d, BMW 525td, BMW 525d, BMW 530d, BMW 525i/xi, BMW 530i/xi. (BMW 5-Series Forum)

BimmerWerkz.com is the premier BMW Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 08-20-2004, 06:36 PM   #1 (permalink)
1st Gear Member
 
Join Date: Jul 2004
Location: SW Michigan
Car:
Posts: 103
Photos:
numberthree_ is an unknown quantity at this point
Send a message via AIM to numberthree_
Thumbs up

hi,

Something weird is happening with my car.. All the power seats, windows, window wipers, central locking, sunroof, they all lost power. this also includes the little trip/milage display to the right of the stereo.. my stereo doesnt work now anyhow, so i dont know if that is affected as well.. But the weird thing is that once in a while for about 10 seconds or maybe even a minute it will come back on.. This happened only about 5 times today.. i have no idea what could be wrong.. any help please?? i also left the windows open and now i cant roll them back up!! luckily its not supposed to rain for a while..
__________________
<img src='http://memimage.cardomain.net/member_images/3/web/699000-699999/699782_49.jpg' border='0' alt='user posted image' /><img src='http://logo.cafepress.com/5/2952.592505.gif' border='0' alt='user posted image' />

<span style='color:Green'>...no matter how slow your BMW is, at the end of the day, you still drive a BMW</span> :redspotda

<span style='color:Green'>Member of the Spririted Driver Club.</span>
numberthree_ is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 08-20-2004, 11:45 PM   #2 (permalink)
Millions of them.
 
Torque's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: USA
Car: e36 w/ a m42
Posts: 14,878
Photos:
Torque has a reputation beyond reputeTorque has a reputation beyond reputeTorque has a reputation beyond reputeTorque has a reputation beyond reputeTorque has a reputation beyond reputeTorque has a reputation beyond reputeTorque has a reputation beyond reputeTorque has a reputation beyond reputeTorque has a reputation beyond reputeTorque has a reputation beyond reputeTorque has a reputation beyond repute
Check your fuses... I know it sounds dumb, but it could be...

Check your owners manual... I believe it talks about how to close your window in such cases.

Good luck !
__________________
Torque is offline   Reply With Quote
Old 08-21-2004, 08:10 AM   #3 (permalink)
1st Gear Member
 
Join Date: Jul 2004
Location: SW Michigan
Car:
Posts: 103
Photos:
numberthree_ is an unknown quantity at this point
Send a message via AIM to numberthree_
Thanks.. i found this link last night, and i am going to give it a try as well as the whole fuse thing.. http://www.automotiveforums.com/vbulletin/...ad.php?t=132605
__________________
<img src='http://memimage.cardomain.net/member_images/3/web/699000-699999/699782_49.jpg' border='0' alt='user posted image' /><img src='http://logo.cafepress.com/5/2952.592505.gif' border='0' alt='user posted image' />

<span style='color:Green'>...no matter how slow your BMW is, at the end of the day, you still drive a BMW</span> :redspotda

<span style='color:Green'>Member of the Spririted Driver Club.</span>
numberthree_ is offline   Reply With Quote
Old 08-21-2004, 08:15 AM   #4 (permalink)
1st Gear Member
 
Join Date: Jul 2004
Location: SW Michigan
Car:
Posts: 103
Photos:
numberthree_ is an unknown quantity at this point
Send a message via AIM to numberthree_
also: http://www.bmwe34.net/E34main/Maintenance/...usible_link.htm
__________________
<img src='http://memimage.cardomain.net/member_images/3/web/699000-699999/699782_49.jpg' border='0' alt='user posted image' /><img src='http://logo.cafepress.com/5/2952.592505.gif' border='0' alt='user posted image' />

<span style='color:Green'>...no matter how slow your BMW is, at the end of the day, you still drive a BMW</span> :redspotda

<span style='color:Green'>Member of the Spririted Driver Club.</span>
numberthree_ is offline   Reply With Quote
Old 08-22-2004, 12:06 AM   #5 (permalink)
5th Gear Member
 
CosmosBlack's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Florida
Car: 2002 Porsche C4S
Posts: 1,282
Photos:
CosmosBlack has a reputation beyond reputeCosmosBlack has a reputation beyond reputeCosmosBlack has a reputation beyond reputeCosmosBlack has a reputation beyond reputeCosmosBlack has a reputation beyond reputeCosmosBlack has a reputation beyond reputeCosmosBlack has a reputation beyond reputeCosmosBlack has a reputation beyond reputeCosmosBlack has a reputation beyond reputeCosmosBlack has a reputation beyond reputeCosmosBlack has a reputation beyond repute
I was gonna say it could be the fusible link by the battery terminals.
Someone here posted the same problem some time back and he traced it to the fusible link.
How did it go, got it fixed?
__________________
CosmosBlack is offline   Reply With Quote
Old 08-22-2004, 11:49 AM   #6 (permalink)
1st Gear Member
 
Join Date: Jul 2004
Location: SW Michigan
Car:
Posts: 103
Photos:
numberthree_ is an unknown quantity at this point
Send a message via AIM to numberthree_
sure did!!
__________________
<img src='http://memimage.cardomain.net/member_images/3/web/699000-699999/699782_49.jpg' border='0' alt='user posted image' /><img src='http://logo.cafepress.com/5/2952.592505.gif' border='0' alt='user posted image' />

<span style='color:Green'>...no matter how slow your BMW is, at the end of the day, you still drive a BMW</span> :redspotda

<span style='color:Green'>Member of the Spririted Driver Club.</span>
numberthree_ is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  BMW Forum - BimmerWerkz.com > BMW Model Specific Forums > 5-Series (E12,E28, E34, E39, E60)


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Weird E34 540 tranny problem, help needed.. antose9 5-Series (E12,E28, E34, E39, E60) 8 11-08-2005 11:43 PM
Electric Problem peterpan 3-Series (E36) 3 05-01-2005 04:07 PM
Electric Roof Problem jamesyboyz 3-Series (E36) 0 03-30-2005 05:33 AM
Electric Speedometer Problem Alf 5-Series (E12,E28, E34, E39, E60) 0 03-23-2005 11:30 AM
Electric Fan Problem macninja99 M-Series (M1, M3, M5, M6) 3 12-28-2004 12:50 PM

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -5. The time now is 04:49 AM.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2
Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.