hello from new member + a question - BMW Forum - BimmerWerkz.com
BMW Forum BMW Forum

Auto Insurance

» Featured Product
Wheel & Tire Center

Go Back   BMW Forum - BimmerWerkz.com > BMW Model Specific Forums > 3-Series (E46, E90)
Register Home Forum Active Topics Gallery / Showroom Auto Loans Garage Search Today's Posts Mark Forums Read Auto EscrowInsurance

3-Series (E46, E90) Chat relating to the BMW 3-Series from 1999 to Current. Models include: BMW 316i, BMW 318i, BMW 318Ci, BMW 320i, BMW 323i, BMW 325i, BMW 330i, BMW 328 Ci, BMW 328i, BMW 325i/xi, BMW 330Ci, BMW 320d, BMW 330d, BMW 335d.

BimmerWerkz.com is the premier BMW Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 01-10-2009, 06:58 PM   #1 (permalink)
n00b
 
Join Date: Jan 2009
Car:
Posts: 1
Photos:
lt green is on a distinguished road
Smile hello from new member + a question

hello I am a new member and look foward to being part of this forum, I am not very knowledgeable about cars in general. I have a 2002 BMW 325ci that I purchased brand new it now has 108,000 miles and I recently had a problem that is a bit puzzling. one morning I went to start my car and it did not start, it sounded like it was starting but did not turn over I tried several times throughout the day but no luck. I later had the car towed to my mechanic and when he tried to start it the car started right up, after keeping the car for several days and trying to find out what was wrong he did not find anything it kept starting. so I took the car back and no problems for three weeks. then it happened again. so again i towed it to the mechanic and once it came off the tow truck it started right up, but this time I had the mechanic change the fuel pump because he thought that was the only thing it could be, that was two weeks ago and so far so good but I was wondering do you guys think it could be something else and has anyone else had a similar problem ??? the fuel pump was the original one
lt green is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 01-10-2009, 08:56 PM   #2 (permalink)
2nd Gear Member
 
Steve323i99's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Ft. Lewis, WA
Car: 99 323i E46, 97 Jeep ZJ larado 5.2L
Posts: 526
Photos:
Steve323i99 is on a distinguished road
Something else that may cause this type of problem is a bad battery. I have had the same type of symptoms when my battery was drained or low. Take the battery in somewhere to have it tested; some place like AutoZone if you are located in the States. Other than that I have no other ideas.

Oh and to the Werkz.
__________________
UUC TSE3 | ST V1 coilovers | TMS sways | CSL replicas 18"x8.5" | ATE slotted rotors w/ Axxis USP | Clear lights all around
Steve323i99 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  BMW Forum - BimmerWerkz.com > BMW Model Specific Forums > 3-Series (E46, E90)


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
New Member Here...Have A Question! E34HartgeH5 5-Series (E12,E28, E34, E39, E60) 9 08-11-2008 11:45 PM
HI: New member, question about A/C erikbimmer 3-Series (E46, E90) 2 06-27-2008 09:24 AM
Hi all, new member here with a question Nomad 3-Series (E36) 10 01-15-2006 11:04 PM
New Member Insurance Question Soon2bSTLM3 M-Series (M1, M3, M5, M6) 1 12-04-2004 05:08 AM

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -5. The time now is 06:45 PM.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2
Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.