Window Wash pump not working - BMW Forum - BimmerWerkz.com
BMW Forum BMW Forum

Auto Insurance

» Featured Product
Wheel & Tire Center

Go Back   BMW Forum - BimmerWerkz.com > BMW Model Specific Forums > 3-Series (E36)
Register Home Forum Active Topics Gallery / Showroom Auto Loans Garage Search Today's Posts Mark Forums Read Auto EscrowInsurance

3-Series (E36) Chat relating to the BMW 3-Series from 1992-1999. Autodoodad Specific models include: BMW 316i, BMW 318i, BMW 318iS/ti, BMW 320, BMW 323, BMW 320, BMW 324, BMW 325, BMW 328.

BimmerWerkz.com is the premier BMW Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 12-28-2009, 04:00 PM   #1 (permalink)
n00b
 
Join Date: Dec 2005
Car:
Posts: 19
Photos:
foxrace8 is on a distinguished road
Window Wash pump not working

I have a 93 325is, i tried to use the wiper fluid and the motor came on and then slowed to a stop. I figured the motor probably burned out since it was about -20 degrees and the fluid was probably frozen. I checked the fuses, checked out ok. Now that im in CA where its warmer i put a new pump in and it did the same thing... Started and then slowed to a stop.

I took the motor out and connected it directly to a 12V source and it worked fine. I plugged a volt meter up to the wires and check the voltage and its putting out about 10-12 volts.

Another interesting thing...when the wiper pump is pluged in the wipers don't come on when i pull the lever towards me to try and use the fluid. When the pump is disconnected and i pull the lever, the wipers cycle through their 3 cycles as they should.

Please help, im very confused....
foxrace8 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  BMW Forum - BimmerWerkz.com > BMW Model Specific Forums > 3-Series (E36)


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
316ti (2002) Rear Wiper + pump stopped working stoney 3-Series (E21, E30) 0 04-02-2009 08:35 AM
Electric Window Intermittantly not working greg fearn 3-Series (E46, E90) 1 02-19-2009 03:15 PM
2004 530, Screen wash not working peter1975cat 5-Series (E12,E28, E34, E39, E60) 1 08-18-2008 05:17 PM
window not working 1scoot 1,6,7,8 - Series and Mini Cooper 0 06-13-2004 06:38 PM
Fuel pump not working what now? cgm451 3-Series (E36) 10 01-25-2004 11:57 PM

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -5. The time now is 07:20 PM.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2
Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.