Why Now....... - BMW Forum - BimmerWerkz.com
BMW Forum BMW Forum

Auto Insurance

» Featured Product
Wheel & Tire Center

Go Back   BMW Forum - BimmerWerkz.com > BMW Model Specific Forums > 3-Series (E36)
Register Home Forum Active Topics Gallery / Showroom Auto Loans Garage Search Today's Posts Mark Forums Read Auto EscrowInsurance

3-Series (E36) Chat relating to the BMW 3-Series from 1992-1999. Autodoodad Specific models include: BMW 316i, BMW 318i, BMW 318iS/ti, BMW 320, BMW 323, BMW 320, BMW 324, BMW 325, BMW 328.

BimmerWerkz.com is the premier BMW Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03-06-2005, 10:12 AM   #1 (permalink)
n00b
 
Join Date: Jun 2004
Car:
Posts: 40
Photos:
floydzeppelinfan is an unknown quantity at this point
Ok, so I took my car out for a drive last night, and I encountered some problems. First of all, I didn't run my car hard. I actually drove it quite mildly. Anyway, I noticed A LOT of revving. So I figured I was pulled up to far in the seat or something. Then the smell of burning rubber filled the air. I then realized that when I put it in any gear, 1-5, it would run fine until about 3000 rpm, then it would only rev. It would only rev, and I wouldn't go anywhere. This is really pissing me off, and I figure it will be VERY EXPENSIVE. But, if anyone knows what is going on, it would be nice to get an idea or two. Thanks !
floydzeppelinfan is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 03-06-2005, 10:35 AM   #2 (permalink)
n00b
 
Join Date: Mar 2005
Location: Lake Hopatcong, New Jersey
Car:
Posts: 4
Photos:
Wheelcop110 is an unknown quantity at this point
Send a message via Yahoo to Wheelcop110
Quote:
Originally posted by floydzeppelinfan@Mar 6 2005, 12:12 PM
Ok, so I took my car out for a drive last night, and I encountered some problems. First of all, I didn't run my car hard. I actually drove it quite mildly. Anyway, I noticed A LOT of revving. So I figured I was pulled up to far in the seat or something. Then the smell of burning rubber filled the air. I then realized that when I put it in any gear, 1-5, it would run fine until about 3000 rpm, then it would only rev. It would only rev, and I wouldn't go anywhere. This is really pissing me off, and I figure it will be VERY EXPENSIVE. But, if anyone knows what is going on, it would be nice to get an idea or two. Thanks !
[snapback]304850[/snapback]
Sounds like the clutch is slipping.
Wheelcop110 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  BMW Forum - BimmerWerkz.com > BMW Model Specific Forums > 3-Series (E36)


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -5. The time now is 05:52 PM.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2
Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.