a problem - BMW Forum - BimmerWerkz.com
BMW Forum BMW Forum

Auto Insurance

» Featured Product
Wheel & Tire Center

Go Back   BMW Forum - BimmerWerkz.com > BMW Model Specific Forums > 3-Series (E36)
Register Home Forum Active Topics Gallery / Showroom Auto Loans Garage Search Today's Posts Mark Forums Read Auto EscrowInsurance

3-Series (E36) Chat relating to the BMW 3-Series from 1992-1999. Autodoodad Specific models include: BMW 316i, BMW 318i, BMW 318iS/ti, BMW 320, BMW 323, BMW 320, BMW 324, BMW 325, BMW 328.

BimmerWerkz.com is the premier BMW Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 04-06-2006, 08:33 AM   #1 (permalink)
n00b
 
chrismcl05's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Car:
Posts: 41
Photos:
chrismcl05 is an unknown quantity at this point
Thumbs down a problem

hi every1 somone broke into my car last sunday night and today is the first day it has been out. the theif has cut the wires instead of taking the clip out. no the wires touched and my wipers r not working i replaced the fuse and it blew it again can any tell what i could do to fix the problem the now untill i get it fixed by the dealership?
chrismcl05 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 04-06-2006, 08:44 AM   #2 (permalink)
vwk
1st Gear Member
 
Join Date: Jun 2004
Car:
Posts: 228
Photos:
vwk is an unknown quantity at this point
I only get there's something wrong with your wires. Lost you on the "the theif has cut the wires".. what, where, used:
__________________
Euro E36 M3 3.2 Rebuild Project

27 years
Location: The Netherlands
vwk is offline   Reply With Quote
Old 04-06-2006, 09:25 AM   #3 (permalink)
5th Gear Member
 
RexKing86's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Dayton, OH
Car: 2006 Mitsubishi Lancer Evolution MR
Posts: 1,248
Photos:
RexKing86 is an unknown quantity at this point
Send a message via AIM to RexKing86
Im going to have to say that im confused too...

however, something is definetly shorting if u put fuses in that keep blowing. So fine a wire somewhere.
__________________
RexKing86 is offline   Reply With Quote
Old 04-06-2006, 09:27 AM   #4 (permalink)
1st Gear Member
 
bimmerboy328i's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Car:
Posts: 292
Photos:
bimmerboy328i is an unknown quantity at this point
Send a message via AIM to bimmerboy328i
Fix your first problem, your post. I dont understand a word you just said.
__________________
- 97 M52 Beast - Vortech V-1 Supercharger Setup - Dinan Software - 28.8lb Injectors - 9psi - ZKW's - OEM Clears - DoubleSpoke II's - OEM M3 Spoiler - OEM M3 Front Bumper - 20% Tint - CCFL Angel Eyes - 6K Xtec HIDs in ZKWs - 6k H1 based D2S HID's in Foglights - Bilstein Sport Shocks - Eibach Sportline Springs - Cosmos Racing CAI - M50 Manifold Swap - UUC Motorwerks SystemU Exhaust - Fan Delete - 3.15 LSD -
bimmerboy328i is offline   Reply With Quote
Old 04-06-2006, 11:13 AM   #5 (permalink)
Power Shifting
 
Cruzin 323is's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Carle Place, NY
Car:
Posts: 3,677
Photos:
Cruzin 323is is an unknown quantity at this point
Send a message via AIM to Cruzin 323is
umm.. i think i understand...

he had some 1 break into his car, and obviously stole his radio... they cut his factory wireing harness instead of just unclipping it...

so anyways, are u sure your putting the right amp fuse in.... i would check the relay also...

wiring problems JUST SUCK.. and i don't know what else to say other then bring it to a mechanic or dealer if u have to...
__________________
-SOLD..
http://www.cardomain.com/ride/2229108/1 *UPDATED 8.25.06*
R.I.P Fast 6


stuff for sale on my e36.. CHeck it out!
http://www.bimmerwerkz.com/forum/aft...e36-49128.html
Cruzin 323is is offline   Reply With Quote
Old 04-06-2006, 04:19 PM   #6 (permalink)
n00b
 
chrismcl05's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Car:
Posts: 41
Photos:
chrismcl05 is an unknown quantity at this point
Smile

thanks guys i took it to an auto electrician and it was cause two of the wires were touching. i didnt understand it but moved the wires away from each other and replaced the fuse and they worked again. i was trying to say what cruisin323 said but i had like 2 mins to type and i cant type very fast so missed bits all over the place. lol but thanks for the advice it payed off now im putting it into the dealership to get the wiring harness replaced.what a nightmare. i hate when people break into cars especially mine.but thanks to those who posted on my overheating problem too. it turned out to be a blockage in the waterpump.LOL thanks again.
chrismcl05 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  BMW Forum - BimmerWerkz.com > BMW Model Specific Forums > 3-Series (E36)


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Erratic Idle / Misfire / Cutting out makdolby 3-Series (E36) 12 02-05-2012 07:57 AM
Desperately Need Your Help: BMW325i "Service Engine Soon" light problem CNMB250 3-Series (E46, E90) 4 12-19-2007 06:26 AM
E34 trans prog problem exacerbated electronblue 5-Series (E12,E28, E34, E39, E60) 5 03-02-2006 10:07 PM
Perplexing Problem Starting my 87 528e arkhaus 5-Series (E12,E28, E34, E39, E60) 5 02-04-2006 08:17 AM
Smg Problem On 330i johanfunsale 3-Series (E46, E90) 0 02-28-2005 07:33 AM

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -5. The time now is 04:46 AM.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2
Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.