Odometer On Cluster Guage Not Working - BMW Forum - BimmerWerkz.com
BMW Forum BMW Forum

Auto Insurance

» Featured Product
Wheel & Tire Center

Go Back   BMW Forum - BimmerWerkz.com > BMW Model Specific Forums > 3-Series (E36)
Register Home Forum Active Topics Gallery / Showroom Auto Loans Garage Search Today's Posts Mark Forums Read Auto EscrowInsurance

3-Series (E36) Chat relating to the BMW 3-Series from 1992-1999. Autodoodad Specific models include: BMW 316i, BMW 318i, BMW 318iS/ti, BMW 320, BMW 323, BMW 320, BMW 324, BMW 325, BMW 328.

BimmerWerkz.com is the premier BMW Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 10-12-2004, 07:47 PM   #1 (permalink)
n00b
 
Join Date: Oct 2004
Car:
Posts: 35
Photos:
SemiPerfect is an unknown quantity at this point
Hey guys, appears when i bought my 95 BMW 325i, the odometer was not working.. Title to my car says 123,110 miles (eff 6/1/04).. That was 5 months ago, so i estimate there to be around 130,000.. I am thinking of taking it to the BMW dealership who is graciously going to charge $75 just to look at my cluster.. But was curious if anyone besides the BMW dealership could fix my cluster and program my mileage to around what it should be?

the clock on the onboard computer is not working either, but im not very worried bout it, i have a watch.. but the rest of the computer works just fine.. curious if anyone has every had a issue with this
SemiPerfect is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 10-12-2004, 09:18 PM   #2 (permalink)
1st Gear Member
 
Join Date: Sep 2004
Location: lafayette, ca
Car:
Posts: 166
Photos:
vincentwashere is an unknown quantity at this point
Send a message via AIM to vincentwashere
theres a sensor going to your differential. its like in the center. u cant miss it. that thing is probably broken. but your mph dial shouldnt be working either if thats the problem
__________________
<img src='http://pic15.picturetrail.com/VOL615/2358567/4641837/67358906.jpg' border='0' alt='user posted image' />
vincentwashere is offline   Reply With Quote
Old 10-13-2004, 11:28 AM   #3 (permalink)
n00b
 
Join Date: Oct 2004
Car:
Posts: 35
Photos:
SemiPerfect is an unknown quantity at this point
Quote:
Originally posted by vincentwashere@Oct 12 2004, 09:18 PM
theres a sensor going to your differential. its like in the center. u cant miss it. that thing is probably broken. but your mph dial shouldnt be working either if thats the problem
[snapback]210193[/snapback]
hey thanks for the reply.. the speedometer and everything else on the cluster works just fine.. Just not the LED for the odometer.. I'm taking it to a european repair shop here in town and having them look at the following:

Transmission
U joints
Cruise Control
Odometer
Fix a oil leak on the engine

Plus they do 110 point inspection in general.. Think its like $50 for them to just look at it..
SemiPerfect is offline   Reply With Quote
Old 10-13-2004, 12:10 PM   #4 (permalink)
ex owner/admin
 
Furious's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: Toronto-Canada
Car: turbo e36 325/s50 and e46 330xi
Posts: 10,839
Photos:
Furious Furious Furious Furious Furious Furious Furious Furious Furious Furious Furious
Send a message via AIM to Furious
might just be a light replacement
__________________
Furious is offline   Reply With Quote
Old 10-13-2004, 01:28 PM   #5 (permalink)
n00b
 
Join Date: Oct 2004
Car:
Posts: 35
Photos:
SemiPerfect is an unknown quantity at this point
yeah, hopefully it's just a bulb.. Ive never drove or rode in a BMW before, so I dont want to be messing around in there and screw something up.. I'll just let a mechanic check it out..

Midas offered to check it out for free.. But I got this place thats going to check out everything..

And I guess if they can't fix it, I'll have to go to BMW
SemiPerfect is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  BMW Forum - BimmerWerkz.com > BMW Model Specific Forums > 3-Series (E36)


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Spedometer & Odometer Intermittently quit working osestrada 3-Series (E36) 2 10-13-2005 12:17 PM
Temperature Guage Doesnt Seem To Be Working? Denis325i 3-Series (E36) 2 10-13-2004 03:03 PM
Temperature guage not working its fcucked 5-Series (E12,E28, E34, E39, E60) 1 09-18-2004 11:25 AM
Odometer Light stopped working kjlbryan 3-Series (E36) 3 05-28-2004 06:12 PM

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -5. The time now is 06:55 PM.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2
Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.