Mas Disconnecting - BMW Forum - BimmerWerkz.com
BMW Forum BMW Forum

Auto Insurance

» Featured Product
Wheel & Tire Center

Go Back   BMW Forum - BimmerWerkz.com > BMW Model Specific Forums > 3-Series (E36)
Register Home Forum Active Topics Gallery / Showroom Auto Loans Garage Search Today's Posts Mark Forums Read Auto EscrowInsurance

3-Series (E36) Chat relating to the BMW 3-Series from 1992-1999. Autodoodad Specific models include: BMW 316i, BMW 318i, BMW 318iS/ti, BMW 320, BMW 323, BMW 320, BMW 324, BMW 325, BMW 328.

BimmerWerkz.com is the premier BMW Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 05-14-2005, 01:26 AM   #1 (permalink)
1st Gear Member
 
polaris448's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Car:
Posts: 148
Photos:
polaris448 is an unknown quantity at this point
I have the 318is with the m44 motor. The mass airflow sensor keeps unsnapping from the air box. Any one know how to fix this annoying problem?
polaris448 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 05-14-2005, 02:15 AM   #2 (permalink)
Gear Member
 
BeachBunny's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: San Diego, CA
Car: 2012 328i
Posts: 3,805
Photos:
BeachBunny has a reputation beyond reputeBeachBunny has a reputation beyond reputeBeachBunny has a reputation beyond reputeBeachBunny has a reputation beyond reputeBeachBunny has a reputation beyond reputeBeachBunny has a reputation beyond reputeBeachBunny has a reputation beyond reputeBeachBunny has a reputation beyond reputeBeachBunny has a reputation beyond reputeBeachBunny has a reputation beyond reputeBeachBunny has a reputation beyond repute
Quote:
Originally posted by polaris448@May 13 2005, 11:26 PM
I have the 318is with the m44 motor. The mass airflow sensor keeps unsnapping from the air box. Any one know how to fix this annoying problem?
[snapback]344403[/snapback]
When did that start happening? What mods have you done to your car around then?
BeachBunny is offline   Reply With Quote
Old 05-15-2005, 10:17 PM   #3 (permalink)
1st Gear Member
 
polaris448's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Car:
Posts: 148
Photos:
polaris448 is an unknown quantity at this point
This has happened ever since I picked the car up a year ago. No mods to date, that have to do with the motor.
polaris448 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  BMW Forum - BimmerWerkz.com > BMW Model Specific Forums > 3-Series (E36)


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
you need the MAS ? j123crx 3-Series (E21, E30) 3 10-13-2005 06:07 PM
Disconnecting Battery VeLoCiTy318 3-Series (E36) 9 04-05-2005 04:31 PM
Disconnecting Battery On '93 525i DANSBMW 5-Series (E12,E28, E34, E39, E60) 2 03-03-2005 05:22 AM
Idle trouble after disconnecting battery 3xX 5-Series (E12,E28, E34, E39, E60) 4 05-16-2003 05:52 AM

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -5. The time now is 08:34 AM.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2
Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.