Car Won't Start (Weird) - BMW Forum - BimmerWerkz.com
BMW Forum BMW Forum

Auto Insurance

» Featured Product
Wheel & Tire Center

Go Back   BMW Forum - BimmerWerkz.com > BMW Model Specific Forums > 3-Series (E36)
Register Home Forum Active Topics Gallery / Showroom Auto Loans Garage Search Today's Posts Mark Forums Read Auto EscrowInsurance

3-Series (E36) Chat relating to the BMW 3-Series from 1992-1999. Autodoodad Specific models include: BMW 316i, BMW 318i, BMW 318iS/ti, BMW 320, BMW 323, BMW 320, BMW 324, BMW 325, BMW 328.

BimmerWerkz.com is the premier BMW Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 01-03-2004, 09:53 PM   #1 (permalink)
What? No Autobahn?
 
jrhaile's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Spokane, Wa
Car: 2001 M5
Posts: 3,525
Photos:
jrhaile jrhaile jrhaile jrhaile jrhaile jrhaile jrhaile jrhaile jrhaile jrhaile jrhaile
Send a message via ICQ to jrhaile Send a message via AIM to jrhaile Send a message via MSN to jrhaile
Hello all. I've posted here before but I forgot all my info so I had to create a new account. Anyways, I have a 95 325I Black 4dr Sedan that is my project car. I live in Spokane, Wa where it's cold as heck here lately. I had the car in the garage for a couple of days. I went to drive it yesterday and the car turned on, I let it warm up for a minute (probably should have given it more), started to backup got into the road and boom, it died. I had power to everything but the car would not start. It would turn over but no rumble of the engine. My first throught was the fuel line is frozed or something like that. I put some starting fluid in and still nothing. I checked oil and of course gas which I have plenty of. Car still won't start.

Something I should note, however. About two weeks ago, my altanator went out. I had it replaced and car worked great up until now.

Also one more thing I noticed that had me concerned, when I had the hose off of the intake that goes into the engine, I noticed oil all around the hose and when it connects. Is this normal?

Thanks for any help you guys can give me...

James
__________________
jrhaile is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 01-04-2004, 08:54 PM   #2 (permalink)
1st Gear Member
 
Join Date: Jan 2004
Location: Central New Jersey
Car:
Posts: 165
Photos:
njtech is an unknown quantity at this point
James,
Start with the basics, is the fuel pump working? Does it have spark and injector pulse?
njtech is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  BMW Forum - BimmerWerkz.com > BMW Model Specific Forums > 3-Series (E36)


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Car Won't Start - Help - Fuel Pump Relay? e36is 3-Series (E36) 24 09-08-2005 05:51 PM
'93 325i Won't Start 86VFR750R 3-Series (E36) 3 12-05-2004 08:32 AM
Why Won't She Start? nicolecass81 3-Series (E36) 4 11-09-2004 05:38 PM
325I won't start in heavy SUNLIGHT 325iconverted 3-Series (E21, E30) 3 07-09-2004 12:15 AM
car won't start euro323 3-Series (E36) 14 03-31-2004 03:42 PM

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -5. The time now is 06:06 AM.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2
Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.