Fuel, Temp and Tacho all died - BMW Forum - BimmerWerkz.com
BMW Forum BMW Forum

Auto Insurance

» Featured Product
Wheel & Tire Center

Go Back   BMW Forum - BimmerWerkz.com > BMW Model Specific Forums > 3-Series (E21, E30)
Register Home Forum Active Topics Gallery / Showroom Auto Loans Garage Search Today's Posts Mark Forums Read Auto EscrowInsurance

3-Series (E21, E30) Chat relating to the BMW 3-Series from 1975-1983 and 1984-1991 line. Specific models: BMW 315, BMW 316, BMW 318, BMW 318i, BMW 320/4, BMW 320i, BMW 320/6, BMW 323i, BMW 320i. E30 Family models include: BMW 325e, BMW 325i, BMW 325is, BMW 325ix.

BimmerWerkz.com is the premier BMW Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03-24-2006, 12:03 PM   #1 (permalink)
n00b
 
Join Date: Mar 2006
Car:
Posts: 2
Photos:
Benaud is on a distinguished road
Fuel, Temp and Tacho all died

Hi,

this is my first post here.

Driving along yesterday and the fuel, temp, tacho and fuel economy guages all went dead.

Just wondering whether people think this could be a simple blown fuse or whether it is a problem with the SI board?

Any help is much appreciated
Benaud is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 03-24-2006, 01:26 PM   #2 (permalink)
Teh Peetsa Gai
 
ldsbeaker's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: Havelock, NC
Car: '86 325es, '87 535is
Posts: 3,478
Photos:
ldsbeaker has a reputation beyond reputeldsbeaker has a reputation beyond reputeldsbeaker has a reputation beyond reputeldsbeaker has a reputation beyond reputeldsbeaker has a reputation beyond reputeldsbeaker has a reputation beyond reputeldsbeaker has a reputation beyond reputeldsbeaker has a reputation beyond reputeldsbeaker has a reputation beyond reputeldsbeaker has a reputation beyond reputeldsbeaker has a reputation beyond repute
It is probably a problem with the SI Board, if nothing else is inoperational.
__________________
'86 325es (TURTL3): PJ peetsa hawler
'87 535is (BADWATER): almost done... really.
'86 325e (GRN HLL): DD/show/rocket
'04 x3 3.0i: Wife's Bimmer (manual, woot!)
My BMW Blog
ldsbeaker is offline   Reply With Quote
Old 03-24-2006, 01:51 PM   #3 (permalink)
n00b
 
Join Date: Mar 2006
Car:
Posts: 2
Photos:
Benaud is on a distinguished road
thanks,

have checked fuses all fine,

From what i have read in forums the batteries might be dead.

I have not had all the SI lights on though.
Benaud is offline   Reply With Quote
Old 03-24-2006, 07:29 PM   #4 (permalink)
Festivus yes, bagels no..
 
yammahamma's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: SL,UT
Car: '01 330i
Posts: 2,991
Photos:
yammahamma is a splendid one to beholdyammahamma is a splendid one to beholdyammahamma is a splendid one to beholdyammahamma is a splendid one to beholdyammahamma is a splendid one to beholdyammahamma is a splendid one to beholdyammahamma is a splendid one to behold
Send a message via Yahoo to yammahamma
Quote:
Originally Posted by Benaud
I have not had all the SI lights on though.

They won't ALL be lit at once. Is the red OR yellow lights on? is "inspection" lit?

When my SI batteries went dead the MPG gauge would not work...
__________________
yammahamma is offline   Reply With Quote
Old 04-02-2006, 10:01 AM   #5 (permalink)
n00b
 
Join Date: Mar 2006
Car:
Posts: 3
Photos:
techforyou is on a distinguished road
go see the topic a give up too jeepman !
techforyou is offline   Reply With Quote
Old 04-02-2006, 04:50 PM   #6 (permalink)
5th Gear Member
 
BMWJNKY's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: Elk Grove, CA
Car: '89 E30 w/M50
Posts: 1,175
Photos:
BMWJNKY has a reputation beyond reputeBMWJNKY has a reputation beyond reputeBMWJNKY has a reputation beyond reputeBMWJNKY has a reputation beyond reputeBMWJNKY has a reputation beyond reputeBMWJNKY has a reputation beyond reputeBMWJNKY has a reputation beyond reputeBMWJNKY has a reputation beyond reputeBMWJNKY has a reputation beyond reputeBMWJNKY has a reputation beyond reputeBMWJNKY has a reputation beyond repute
Send a message via AIM to BMWJNKY Send a message via Yahoo to BMWJNKY
Sounds like the SI board and/or SI board batteries have died.
__________________
My M50 Powered E30 Page

BMWJNKY is offline   Reply With Quote
Old 04-04-2006, 05:33 PM   #7 (permalink)
5th Gear Member
 
Join Date: May 2004
Location: NC
Car: Opening soon:
Posts: 1,118
Photos:
Starmavin is a jewel in the roughStarmavin is a jewel in the roughStarmavin is a jewel in the roughStarmavin is a jewel in the rough
Sounds like a popped fuse.
Starmavin is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  BMW Forum - BimmerWerkz.com > BMW Model Specific Forums > 3-Series (E21, E30)


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -5. The time now is 05:12 PM.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2
Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.