engine oil light - BMW Forum - BimmerWerkz.com
3-Series (E21, E30) Chat relating to the BMW 3-Series from 1975-1983 and 1984-1991 line. Specific models: BMW 315, BMW 316, BMW 318, BMW 318i, BMW 320/4, BMW 320i, BMW 320/6, BMW 323i, BMW 320i. E30 Family models include: BMW 325e, BMW 325i, BMW 325is, BMW 325ix.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
#1 (permalink) Old 05-08-2004, 04:51 PM
n00b
 
Join Date: Mar 2004
Location: irvine
Posts: 27
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
jtorres is an unknown quantity at this point
Send a message via AIM to jtorres
(Thread Starter)
i replaced my battery yesterday, and since then, the "check" light comes on, and the little thing has the light on for "engine oil". Well, i've checked my oil and all other fluids and everything is perfect, so does anyone have any idea why this light won't come off? might there be something wrong with a fuse? or an oil line? I drove it around all morning today, and it was fine, but i'm a little paranoid. Any suggestions?
jtorres is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  BMW Forum - BimmerWerkz.com > BMW Model Specific Forums > 3-Series (E21, E30)


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Service Engine Soon Light MLBINDC 3-Series (E46, E90) 7 11-09-2005 12:15 AM
sevice engine light! lalvevo 3-Series (E46, E90) 4 10-06-2005 11:18 AM
loud engine noise and check engine light steviebhoy 3-Series (E36) 4 06-04-2004 06:59 AM
BMW P83 Engine triggrhaapi Bimmer Talk/Motorsports Talk 0 07-21-2003 02:03 PM

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome