Car trouble - BMW Forum - BimmerWerkz.com
3-Series (E21, E30) Chat relating to the BMW 3-Series from 1975-1983 and 1984-1991 line. Specific models: BMW 315, BMW 316, BMW 318, BMW 318i, BMW 320/4, BMW 320i, BMW 320/6, BMW 323i, BMW 320i. E30 Family models include: BMW 325e, BMW 325i, BMW 325is, BMW 325ix.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
#1 (permalink) Old 03-04-2004, 07:33 AM
n00b
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
dinger is an unknown quantity at this point
(Thread Starter)
Hello,
I have an 89 325i. The car always ran great. All of a sudden, it began giving me trouble. Every once in a while while I am driving, it seems to lose power (not electrical) almost like it is slipping out of gear.
It seems to only happen in 4th gear. Sometimes it stalls out when this happens.
Am I looking at tranismission problems?
Anyone have any idea what might be going on? Is there anything I can try to remedy this problem?
Any help would be great.
Thanks.
dinger is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
#2 (permalink) Old 03-04-2004, 06:22 PM
Official Bimmerwerkz Biscuit Distributer
 
spiff325is's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: SoCal
Posts: 4,752
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
spiff325is has much to be proud of spiff325is has much to be proud of spiff325is has much to be proud of spiff325is has much to be proud of spiff325is has much to be proud of spiff325is has much to be proud of spiff325is has much to be proud of spiff325is has much to be proud of spiff325is has much to be proud of spiff325is has much to be proud of
Send a message via AIM to spiff325is
That has sorta happened to me, but after I pressure washed the engine, it just had some moisture in it, so it was just like "vuuhrroooom...uh uh u uh..vuurroooom", like you go fine, then it seems like its sorta losing power, but it went away after lik 30 min, but I dunno where to help you there bud, sorry.

I hate: people who haven't died yet that I hate.
L337 Co-Founding Assistant Executive Director Product Maker of Sunset Sig's Inc.
2000 BMW M Coupe - Dakar-II - S52

"You gotta fix the nut behind the wheel before you fix the bolts on the car"
spiff325is is offline  
#3 (permalink) Old 03-04-2004, 10:47 PM
1st Gear Member
 
flipsgonetopless's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Ontario, California
Posts: 101
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
flipsgonetopless is an unknown quantity at this point
Send a message via MSN to flipsgonetopless
Arrow

I also have a similar problem but my car bogs like its out of timming or something, I also have an 89 325i and its bugging the shit outta me. I cant find what the hell is wrong with my car, I replaced the engine and transmission (not because of that) but it was doing it before. I'm going to get a diagnostic done on it saturday, I'm thinking its a sensor or something. I will post the result of the diagnostic done on Monday... ghead
flipsgonetopless is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  BMW Forum - BimmerWerkz.com > BMW Model Specific Forums > 3-Series (E21, E30)


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Me on my car, on the Freeway! 325eXTATIC Picture Showroom 20 01-19-2006 10:49 AM
Chip Made My Car Slower gonzonick 3-Series (E36) 12 10-25-2005 02:46 PM
problems starting car when cold... VLAD_325is 3-Series (E36) 8 09-12-2005 08:08 PM

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome