316ti (2002) Rear Wiper + pump stopped working - BMW Forum - BimmerWerkz.com
3-Series (E21, E30) Chat relating to the BMW 3-Series from 1975-1983 and 1984-1991 line. Specific models: BMW 315, BMW 316, BMW 318, BMW 318i, BMW 320/4, BMW 320i, BMW 320/6, BMW 323i, BMW 320i. E30 Family models include: BMW 325e, BMW 325i, BMW 325is, BMW 325ix.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
#1 (permalink) Old 04-02-2009, 09:35 AM
n00b
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
stoney is on a distinguished road
(Thread Starter)
316ti (2002) Rear Wiper + pump stopped working

Recently my rear wiper has stopped working (mid stroke). I have also noticed the pump does not work. The leads me to think the source of the problem is at the other end of the harness.

I have a Haynes manual, have checked the fuses are ok and even taken appart the rear trim and checked the component connections.

I cannot however find the relay(s) in the glove box? Haynes is far from helpful telling me they are in there somewhere! Can someone tell me how (pictures always help) to get to the relays in the glove box?

I would like to sort this issue out before I take the car for MOT in a few weeks!!!! I think its the relay that is at fault.

I have searched other threads endlessly and cannot find the answer to my question.

P.S. I am new to this and have to congratulate the site & members on its great content!

Last edited by stoney; 04-02-2009 at 09:41 AM.
stoney is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  BMW Forum - BimmerWerkz.com > BMW Model Specific Forums > 3-Series (E21, E30)


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
wipers stopped working alexus16 3-Series (E46, E90) 3 10-05-2008 10:31 AM
alarm stopped working TeeUp 3-Series (E36) 1 02-15-2006 07:11 PM
Windows Stopped Working?! 325eXTATIC 3-Series (E21, E30) 8 08-18-2005 10:09 AM
Odometer Stopped Working jgentile1 3-Series (E21, E30) 2 03-05-2005 03:13 PM
Radio Stopped Working dEaF TO LiGhT 3-Series (E36) 6 02-08-2005 12:30 AM

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome