X5 4.8is 04 NAV TV Install - No Sound - BMW Forum - BimmerWerkz.com
1,6,7,8 - Series and Mini Cooper General Chat related to models that do not fit into particular categories above. Please try to put your discussion in more appropriate sections. This section does cover the 1 Series, MINI Cooper and 8-Series vehicles: BMW 830i, BMW 840Ci, BMW 850i, BMW 850Ci, BMW 850CSi, M8, Alpina B12, BMW CS Concept and others.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
#1 (permalink) Old 07-21-2004, 04:53 PM
n00b
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
mperone is an unknown quantity at this point
(Thread Starter)
After installing a TV Tuner/AV input unit in my 4.8is X5 04. The sound does not work. The shop where I bought it swears it should work and that pin 11, 12 are the right ones to inject sound into the system.
mperone is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  BMW Forum - BimmerWerkz.com > BMW Model Specific Forums > 1,6,7,8 - Series and Mini Cooper


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Strange Sound Under Car Henri 3-Series (E36) 16 04-06-2005 04:26 PM
Sound System Problem '96 328i, gfowler 3-Series (E36) 2 02-22-2005 04:33 PM
Engine Sound htp.bmw 3-Series (E21, E30) 4 02-17-2005 10:12 PM
help the sound of my 318i mikester328 3-Series (E36) 1 09-20-2004 09:34 PM
Sound Crusade for the 5 Series BlkCofy Audio and Electronics 9 03-22-2004 04:07 PM

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome